Kroonisen pakkauksen tunnustukset: Osa 1

Kroonisen pakkauksen tunnustukset: Osa 1
Kroonisen pakkauksen tunnustukset: Osa 1

Se on lopullinen lähtölaskenta New Orleans ja minun syntymäpäivämatka! Lähdemme maanantaina (me olemme siellä torstaina), mikä merkitsee minun täytyy aloittaa pakkaaminen nyt.

Jos odotan enää, viime hetken sekasortti seurataan, ja päätän vain satunnaisesti heittää sh * t laukkuuni – kuten kirjaimellisesti hiuspulloja ja mitä matkatavaroitani kaikki sattuvat pian ennen kuin lähdemme lentokenttä. Koska se on tavallisesti.

MAINOS

Mutta ei tällä kertaa! Aloitin tänään asetusten mukaan muutamia asioita syrjään …

Oribe-shampoo ja hoitoaine upealle värille, jonka PAL ALIS antoi minulle jonkin aikaa, kun näin hänet salongissa.

Yksi Gillette Venus Snap Razor. Koska kehon hiukset eivät koskaan vie vapaapäivän, lol!
Kaivos ei todellakaan koskaan tee … Olen freaking sasquatch.

Tämä matkareitti on oma pieni tapaus, joten matkoilla on helppo tuoda matkoja. 7,99 dollaria partakoneelle, partakoneen terä ja kantolaukku.

Avene ultra-kevyt hydratiivinen aurinkovoidettavoide spray spf 50+. Sen odotetaan olevan kuuma New Orleansissa, ja teen paljon kävelyä ulkona, joten SPF on välttämätön. Tämä kevyt aurinkovoide Avene on öljy ja alkoholi, ja myös erittäin kosteuttava. 12 dollaria 1-oz. pullo.

Kloran kuivaa shampoo kauran maitoa. Koska en todennäköisesti pese hiuksiani joka päivä (loma, loppujen lopuksi!), käytän tätä kuiva shampoo, joka auttaa Öljyä päänahkaan ja poistamaan karkeat hiukset. 9 dollaria 1-oz. pullo.

Byredo Gypsy Water Eau de Parfum Travel Spray. Yksi suosikkikuvauksistani matkustusystävällisessä pullossa. $ 110 kolme 0,4-oz. Spray-pullot.

Olen myös kiusattu ottamaan tätä Clinique Kosketa Comfort Travel Exclusive Set (nyt saatavilla valitulla lentokentillä) lähinnä siksi, että ihoni saa erittäin kuivua lentokoneilla. Siihen kuuluu putki kimallus ihon rungon kuorinta kerma, putki syvälle mukavuutta kehon voita, putki syvä mukava käsi ja kynsinauha ja putki superbalm huulihoito.

Tietäen minua, vaikka minulla on luultavasti tuskin tarpeeksi tilaa huulirasvalle ja käsivoidelle, lol!

MAINOS

Yksi näistä päivistä opisin pakata valoa …

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Ystävällinen naapurustosesi pian-to-on uusi orleans-sidottu viehätysmuseo,

Karen