R + CO ohjaus Joustava tahna tyyleille, jotka pitävät tiukasti, mutta eivät koskaan tunne jäykkiä

R + CO ohjaus Joustava tahna tyyleille, jotka pitävät tiukasti, mutta eivät koskaan tunne jäykkiä
R + CO ohjaus Joustava tahna tyyleille, jotka pitävät tiukasti, mutta eivät koskaan tunne jäykkiä

R + CO CONTROL FLEMBLEBLE PASTE, TURVA TULEVAISUUDESTA
Miksi ne pienet hiukset hiusrajan reunalla nimeltään vauvan karvat? Onko se, koska he ovat söpöjä ja pehmeitä ja suloinen? Naaaaaw, tyttö. Luulen, että heitä kutsutaan vauvan karvoiksi, koska he ovat vääryyttä. OK? Et voi hallita niitä, he ovat arvaamattomia, ja milloin tahansa hetkessä, kun luulet, että sinulla on tilanne hallinnassa, bam! – He menevät banaaneja. Haha! Ainakin vauvan hiukset (ja vauva) tekevät.

Minulla on mega-viljely vauvakarvoja, joissa minun bangs osa edessä, enkä tiedä sinun, mutta minun on kaikki epätasaiset ja outoja pituuksia, ja – Yay, Lucky Me! – He tarttuvat ylös ja ulos jarring-kulmat, joten kävelen etsimään, kuten olen juuri sähköistynyt.

MAINOS

Tyttö, jos heillä ei ole tuotetta, näytän cray, mutta tämä uusi hiusten muotoilu tuote R + Co Cont Control (27 dollaria) todella auttaa. Olen käyttänyt sitä viikon ajan, ja nyt olen kuin Rouge vauva enää ajaa sh * t täällä.

Ohjaus on pehmeä, vahamainen muotoilu tahna puolivälissä, ja se tarttuu, pitää kiinni ja pitää lentävät karvat paikallaan. Se on vahva, mutta se ei ole 80-luvun tyylinen hiusbear jäykkä, joten minun bangs voi edelleen siirtyä ja älä näytä raskasta ja rasvasta.

Näinä päivinä numeroni uno #hairgoal on minun moppi näyttää rento, kuten Idgaf. Toki, voisin häiritä tämän hiuksen yli, mutta kukaan ei tarvitse tietää, lol! Toisin sanoen, haluan Prom / Beauty PageAnt hiukset. mikään ei ole liian lakattu tai muotoiltu.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Vauvan karvat sanovat wasssssup
Mitä vauvan karvat? Um, Anteeksi Rand-O White Hams … Olen väritysmenojen välillä ja ilmeisesti ei voitu vaivata käyttämään Rita Hazan Root Concealer.

R + Co Control, kuten monet R + Co -muotoilutuotteet, erinomaisesti luoda yksinkertaisia ​​ja helppoja ulkonäköä.

Näin käytän sitä: Kun olen tyylikäs hiukset ja osa minun bangs edessä, otan hieman tahnaa, hiero sitä sormieni välillä noin 30 sekuntia lämmittääksesi sen, ja sitten työskentelen sen juuriksi , tarttumalla pienimmälle pieniä vauvan karvoja. Seuraavaksi pyyhkäisyn, mikä säilyy sormillani päälle otsatukkaani, tasoittamalla flyways. Kun olen valmis, kaikki on sileä ja hallinnassa.

Jos siinä vaiheessa on lyhyitä, itsepäisiä karvat. Hiusten suihkeella ja käytä sitten sitä, että kampaamaan jäljellä olevat harhaat karvat.

MAINOS

Anna tämä juttu! Se on mahtava. Löydät sen Beauty Salons, jotka myyvät R + Co, Randco.com ja Spacenk-kauppoja.

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen